Šport > Košarka
37 ogledov

Elektra z novimi močmi

Elektra Šoštanj KK Elektra
Za KK Elektra je prvi mesec priprav na novo sezono, v sklopu katerih je ekipa že odigrala nekaj prijateljskih srečanj. Potencialne okrepitve so zadovoljile strokovni štab kluba, tako da so pogodbe podpisali še Kanadčan David Collins, bivši Laščan Simo Atanacković in domačin Drago Brčina.

S KK Elektra je pogodbo podpisal David Collins, ki ima že nekaj izkušenj v slovenski košarki, saj je v sezoni 2009/10 nosil dres Zlatoroga iz Laškega. Collins bo zapolnil vrzel pod košem, ki je nastala zaradi odhoda kapetana lanskoletne ekipe, Saliha Nuhanovića. Zvestobo Elektri je obljubil tudi Simo Atanacković, ki je v minuli sezoni lige ABA zbral 25 nastopov, v slabih 12 minutah na srečanje je dosegal po 3,5 točke in 2,4 skoka.

V svoje vrste je Šoštanjčanom uspelo zvabiti tudi domačina Draga Brčino, ki je nazadnje nastopal v drugoligaški druščini za ekipo Terme Olimia iz Podčetrtka, za katero je povprečno dosegal 8,3 točke, 2,9 skoka in 0,8 podaje na tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.