Šport > Košarka
114731 ogledov

Francoski selektor sanja o sodniški krivici, sam pa je storil tole

Profimedia
Selektor francoske reprezentance je za poraz proti Sloveniji okrivil sodnike, sam pa bi si s svojim početjem zaslužil najmanj tehnično napako.

Francoski selektor Vincent Collet je imel po porazu proti aktualnim evropskim prvakom veliko pripomb na sojenje, medtem ko si je sam privoščil potezo, za katero bi si zaslužil vsaj tehnično napako, če ne kar izključitev!

Navdušena Šport Ameriška novinarka: Tu je razlog, zakaj Dončić krvavi med počitnicami lige NBA

Pisala se je predzadnja minuta tekme, ko je Goran Dragić pri izidu 82:82 ukradel žogo francokemu branilcu Elieju Okobu in potegnil do obroča, kjer je s svojo zanesljivo levico zadel za vodstvo Slovenije.

Akcija je po tekmi postala predmet polemike, saj je Collet prepričan, da je Dragić pri tem storil celo nešportno osebno napako. Sodniki se z njegovo oceno na srečo niso strinjali in kapetanu priznali ukradeno žogo ter dve točki.

Avtobus Slovenije To morate videti Šport Reprezentanti skoraj prevrnili avtobus: "Daj Francoze, da se igramo" Eurobasket 2022 Poškodbe Šport Doktor podal stanje Dončića in Tobeyja, prvega so šivali na živo

Ob vsem tem pa v oči najbolj zbode, kako se je v žaru borbe na dogajanje odzval francoski selektor.

Še preden je Dragić zaključil napad, je Collet sodnika z roko zgrabil okoli vratu, pri tem pa jo je - pa naj se zdi še tako neverjetno - odnesel brez posledic!

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Colleta bi morali izključiti iz turnirja. Poglejte si njegov napad na sodnika ob koncu posnetka. Kako bom temu rekli? Prijateljski napad?" je komentiral uporabnik twitterja Grega Borinc.

Komentarjev 6
  • Janez Mušič 09:04 11.september 2022.

    To ni bila namerno, saj je tekel in gledal na igralce, ter se nehote zaletel v sodnika. Idioti žurnalalovi že tako ste u kurcu pa še lažete. PODN OD PODNA JE HA, HA, HA LAŽNJIVI ŽURNAL. PIZDA A MISLITE, DA ...prikaži več SMO RES TAKE BUDALE KOT VI IDIOTI

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:47 08.september 2022.

    Jao bože, francozek naj bo kar tiho, tako kot so sodnjiki sodili njim v dobro, tega še svet ni videl. Je pa za ego sigurno boleće, če te premagajo eni slovenčki.

  • Avatar R_D
    R_D 20:04 08.september 2022.

    Lepo je videt kako za vso zlo na tem svetu krivi beli moški (to nam dopovedujejo levičarske feministeke v msm) premagajo "superiorne" temnopolte francoze in poženščene nemške lgbt pičke. Neprecenljivo.