Šport > Košarka
12 ogledov

"Gasol je beli labod, želim črnega"

Kritika Kobeja Bryanta se je obrestovala. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kobe Bryant je po porazu prvakov lige NBA iz Los Angelesa kritiziral Paua Gasola zaradi premajhne agresivnosti v igri. Označil ga je celo za belega laboda. "Jaz pa potrebujem črnega," se je pridušal Kobe.

"Igram agresivno in on mi mora slediti, vendar je zanj to težko, saj ni take narave. Že ko je bil v Memphisu, je bil vselej zelo prijazen. Včasih je treba biti malce sebičen. Gasol je pravi beli labod, jaz pa potrebujem črnega," je Španca okrcal Kobe Bryant. Črni labod sicer ponazarja pretkanost.

Pau Gasol kritike ni vzel kot zlo, kar se je pokazalo že proti Houstonu, ko je dosegel 26 točk in 16 skokov. "Kobe je prišel do mene in mi rekel: 'Vse se začenja pri nama. Jaz bom bolj agresiven, tak moraš biti tudi ti.' Brez dvoma se je to pri moji igri poznalo," je razlagal Gasol: "Ne glede na nasprotnika moram biti agresiven, kot da igram zadnjič."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.