Šport > Košarka
41 ogledov

Glasujte za MVP-ja lige NBA

Nba.com za MVP-ja predlaga LeBrona James. Se strinjate? (Foto: Reuters)
1/11
Žurnal24 main
Letos lahko ljubitelji košarke in lige NBA prvič sodelujejo pri odločanju o najbolj koristenem igralci rednega dela sezone. Tudi vi lahko nba.com/kiamvpfanvote oddate svoj glas. Tu so glavni kandidati.

Končno lahko ljubitelji košarke in lige NBA sodelujejo pri odločanju o MVP-ju rednega dela sezone (končna odločitev bo sicer seštevek glasov navijačev, trenerjev in posebne komisije vodstva lige). Če ste za LeBrona Jamesa ali pa Kobeja Bryanta, lahko to zdaj končno poveste tudi vodilnim možem lige. A ne pozabite, to nista edina kandidata! Dwight Howard in Kevin Durent nista prav nič manj navdušujoča. Glasovanje poteka na www.nba.com/kiamvpfanvote. Za oddajo glasov (za pet najboljših košarkjev) se morate registrirati. V dodani galeriji vam predlagamo 10 košarkarjev, ki  imajo to sezono odlično statistiko, so s svojimi klubi zelo uspešni, so timski igralci in imajo v končnici možnost, da pridejo zelo daleč, morda tudi do prstana. Seveda pa vam nihče ne brani, da ne bi glasovali za Bena Udriha in Gorana Dragića, ki letos tako dobro igrata za Sacramento Kings in Phoenix Suns. Glasovanje poteka do 15. aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.