Šport > Košarka
15312 ogledov

Goran Dragić: Zato si med prvenstvom nisem bril brade

Goran Dragić Slovenija EuroBasket 2017
1/8
Na medijskem dnevu lige NBA je eden od nosilcev igre ekipe Miami Heat odgovarjal na vprašanja novinarjev.

"Pozna se mi šest ur časovne razlike, malce se mi še vrti, saj sem se ravnokar vrnil iz Evrope. Sem pa vesel, da sem se vrnil v Miami," je z nasmeškom na obrazu dejal Goran Dragić.

Novinarji so ga vprašali, kako je z njegovo fizično pripravljenostjo po evropskem prvenstvu, Dragić pa je odgovoril: "Saj sem odgiral le devet tekem, ne vse sezone. Poln sem energije in komaj čakam, da začnemo s treningi."

 

#TheDragon 🐲 and Mr. 305 @ud40 #dracarys🔥 @miamiheat

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon) on

Goran Dragić Slovenija Latvija EuroBasket 2017 Trening Šport Tako v NBA mučijo Dragića goran dragić O referendumu Šport Dragić: Tu v Sloveniji je precej norih ljudi

Američane je zanimalo tudi zakaj pušča rasti brado. "Pred prvenstvom mi je umrl dedek in v naši kulturi obstaja tradicija, da se po tem 40 dni ne briješ. Še nekaj dni mi ostaja. Brada je za mojega dedka. Razmišljam pa, da bi si jo kar pustil. Vem, da ni videti lepo, a če hočemo osvojiti prvenstvo, zakaj pa ne," je dejal z nasmeškom na obrazu.

Dragić je še dejal, da ima njegova ekipa energijo še iz prejšnje sezone, bo pa nekaj časa trajalo, da se na igrišču ustvari tudi prava kemija: "Ne začenjamo z ničle, saj se družimo tako na igrišču kot zunaj njega. Mislim, da je to letos naša prednost."

S svojo brado oziroma brki se je Dragić tako kratkočasil tudi med letom v Združene države. "Skoraj kot Filip Flisar," je pripisal sliki, ki jo je objavil na Instagramu.

sprejem zlatih košarkarjev Kapetan in lider Šport Dragić: "Takrat mi je padla tema na oči" Finale Eurobasket Pogovor Šport Goran Dragić: "To so bile zame najtežje tri minute v življenju"

Goran Dragić | Avtor: Instagram Instagram

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • zdrej 20:23 26.september 2017.

    idiotizem pa vaše glasne reklame, ter seveda onemogočanje izklopa zvoka!!! IDIOTSKO in počasi bo dovolj, da neham uporablati ta portal!!!!!! FU

  • Tupamaros 14:13 26.september 2017.

    Simon, takoj si nabavi očala in ne bodi površen.

  • Simon Krebs 13:17 26.september 2017.

    Zakaj, v prispevku nisem zasledil zakaj si ni bril brade!