Šport > Košarka
75 ogledov

Isaiah Thomas se je vrnil na parket

Isaiah Thomas
Isaiah Thomas je odigral prvo tekmo za nov klub.

Prvi zvezdnik Cleveland Cavaliers LeBron James je zbral 24 točk, dvakratni udeleženec tekme zvezd Isaiah Thomas pa je v Clevelandu uspešno debitiral v dresu svoje četrte ekipe v ligi NBA in se vrnil po hudi poškodbi. Konjeniki so prekinili niz treh zaporednih porazov z zmago s 127:110 nad Portland Trail Blazers.

Za Cleveland je pet košarkarjev doseglo vsaj deset točk, vključno s Thomasom, ki ni igral vse od maja, ko se je resno poškodoval. "Za menoj je res dolgo popotovanje," je dejal Thomas: "Bilo je tako hudo, da nisem videl luči na koncu tunela. Da je končno prišel ta dan ob začetku leta 2018, pomeni, da bo letos res posebno leto."

Thomas je odigral 19 minut in v tem času dosegel 17 točk. Prvi strelec moštva je bil James, ki je 24 točkam dodal sedem podaj in štiri ukradene žoge, Kevin Love je zbral 19 točk, Jae Crowder pa 15.

Thomas je zadnjo tekmo NBA odigral v dresu Bostona 19. maja v finalu vzhodne konference prav proti Clevelandu, ko je poškodovan odigral prva dva kroga končnice, nato pa ga je Boston poškodovanega poslal v drugo ekipo, zaradi česar je še zdaj zelo besen.

Izidi:
Cleveland Cavaliers - Portland Trail Blazers    127:110
New York Knicks - San Antonio Spurs           91:100
Phoenix Suns - Atlanta Hawks                 104:103
Sacramento Kings - Charlotte Hornets         111:131
Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies     113:105

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice