Šport > Košarka
998 ogledov

Izpoved NBA zvezdnika: "Imel sem pet odstotkov možnosti, da preživim"

Karl-Anthony Towns
Zvezdnik Minnesote Karl-Anthony Towns je prvič spregovoril o nedavnem incidentu.

Izjemni center ter večkratni udeleženec tekme vseh zvezd, Karl-Anthony Towns, je po tekmi njegove Minnesote s Sacramentom odkril novinarjem, da je pred tednom dni doživel hudo prometno nesrečo, iz katere je komajda odnesel živo glavo.

Towns je zaradi poškodb izpustil zgolj dve tekmi ter se vrnil v velikem stilu, saj je proti Kraljem dosegel kar 34 točk. Odigral je, kot da bi se po incidentu, v katerem je zrl smrti v oči, ponovno rodil.

Towns je nesrečo doživel med vožnjo na letališče, ko ga je v zadek zadel tovornjak. Townsovo življenje je bilo nato po njegovih besedah v božjih rokah.

Novinarjem je po tekmi s Sacramentom poizkusil tudi prikazati, kako dramatično je bilo vse skupaj:

"Nesreča, katero sem doživel, je bila takšna, da sem imel nekje pet odstotkov možnosti, da preživim. Jaz sem bil torej med temi petimi odstotki. Od teh petih, bi se v štirih primerih težje poškodoval ter v enem lažje. Jaz sem se na koncu znašel v tem enem odstotku."

Towns je še razložil, kako ni imel moči, da bi poklical starše ter jim razložil, kar se mu je ravnokar pripetilo, zato je poklical zgolj sestro, kateri je vse razložil. Slednja je sprva domnevala, da se zgolj šali ter je tudi prekinila njegov klic. Šele kasneje je ugotovila, da je šlo zares ter kako srečna je lahko, da jo je brat odnesel brez težjih posledic.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.