Šport > Košarka
18 ogledov

Jalen Rose Dragiću podelil "oskarja"

Goran Dragić oskarji American Hustle Doug Collins Bill Simmons Jalen Rose Youtube
Goran Dragić je bil za dobre predstave v letu 2014 nagrajen tudi s simbolično nagrado s strani nekdanjega zvezdnika lige NBA.

Trojica Doug Collins, Bill Simmons in Jalen Rose je ljubiteljem lige NBA dobro znana. Nekdanji mojstri sodelujejo v "NBA Countdown", tokrat je bila oddaja (oz. del nje) namenjen "oskarjem".

Konec preteklega tedna so namreč podelili najbolj znane filmske kipce, glede na filme, ki so bili v konkurenci za nagrado filmske akademije, pa so Collins, Simmons in Rose podelili tudi simbolične nagrade.

Voditeljica Sage Steele je najprej dala besedo Collinsu, ki je za osebo, najbolj primerno za glavno vlogo v filmu Captain Phillips, izbral Gregga Popovicha. Sledila je odločitev Simmonsa, ki je za nosilca filma Gravity izbral "letečega" Blaka Griffina.

Slovenec za American Hustle?

Kot zadnji je svojo odločitev pojasnil Rose, ki se je sprva sicer pridušal, da bi namesto dveh možakarjev ob sebi raje imel Halle Berry, če gre že za "oskarje". Za film American Hustle je vlogo podelil Goranu Dragiću. Trojica je nato stresla nekaj komplimentov na igro Ljubljančana po začetku novega leta, ob tem niso pozabili tudi na njegovih rekordnih 40 točk.

Nekateri ljubitelji košarke so ob izboru le šaljivo pripomnili, da se jim zdi malce čudno, da so za film American Hustle izbrali Slovenca. Seveda pa nihče ni oporekal izbiri, Dragić si je s svojimi igrami "nagrado" več kot zaslužil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.