Šport > Košarka
26 ogledov

Jordana spodili z igrišča za golf

michael jordan EPA
Košarkarska legenda Michael Jordan je med igranjem golfa v sončnem Miamiju doživel neprijetno presenečenje. Predstavniki kluba so ga namreč prosili, naj zapusti igrišče, ker je imel oblečene kratke hlače z žepi.

michael jordan | Avtor: EPA EPA
Eden najboljših košarkarjev vseh časov Michael Jordan je velik ljubitelj golfa. Nekdanji zvezdnik Chicago Bullsov, kjer je osvojil šest naslovov lige NBA, se je užitkom predajal na igrišču za golf v Miamiju, ko so njega pristopili predstavnika kluba in ga prosili, če lahko zapusti prizorišče. Razlog? Kratke hlače z žepi.

''Rekli so mi, da ne smem nositi takšnih hlač. Neverjetno. Nato sem vprašal, ali želijo, da kupim nove, saj so prišli ravno pred koncem. Ne morem verjeti,'' je povedal Air Jordan. Nekdanji košarkar ni želel zamenjati svojih oblačil, zato so ga odslovili z igrišča. ''S to potezo ni na izgubi Michael Jordan, ampak golf klub v Miamiju. Jordan je ugleden gost kjerkoli se pojavi, oni pa tako ravnajo z njim,'' je povedal Jordanov tiskovni predstavnik.

MJ

Michael Jordan je 49-letni nekdanji profesionalni košarkar. V svoji karieri je igral za Chicago Bulls (1984–1993, 1995–1998) in Washington Wizards (2001–2003). V času aktivnega igranja se je proslavil kot eden najboljših košarkarjev vseh časov in močno pripomogel k množični popularizaciji lige NBA v devetdesetih letih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.