Šport > Košarka
7 ogledov

K matematiki zaradi profesorja

1/2
Žurnal24 main
Jaka Klobučar, ki bo zaradi poškodbe moral počivati vsaj mesec dni, je tokrat gost naše rubrike Druga plat. Mladi Novomeščan, ki med drugim sanja o sreči, je velik sladkosned.

 

Preberite še

Poškodba Jake Klobučarja

Jaka Klobučar je v tej sezoni okrepil vrste KK Union Olimpija , potem ko se z reprezentanco ni uspel prebiti na OI. Nekdanji član Krke in Slovana še dobro pomni prvi intervju v karieri. Zakaj, preverite v naši redni tedenski rubriki Druga plat . 198 centimetrov visoki branilec pravi, da bi vas pogostil z domačo juho iz vrečke, prav gotovo pa ne bi manjkale sladkarije. 21-letnik bi se prav rad preselil v čase kavbojcev, iz šolskih časov pa se rad spomni ur matematike. Košarkarja, ki ima devet nastopov za slovensko reprezentanco (prvi nastop je doživel proti Italiji septembra 2007), v športu najbolj moti prevelik vpliv sodnikov. Njegovi hobiji so internet, nogomet in računalniške igrice, idoli pa Dwyane Wade , Juan Carlos Navarro ter David Beckham . "Vedno daj vse od sebe. Obrestovalo se bo!" je njegov moto. Več pa v naslednjem zanimivem videointervjuju z Jako Klobučarjem.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.