Šport > Košarka
20 ogledov

Kidd namerno polil pijačo in si kupil čas

jason kidd Youtube
Trener ekipe Brooklyn Nets Jason Kidd je na tekmi proti moštvu Los Angeles Lakers namerno polil svojo pijačo in s tem pridobil nekaj pomembnih sekund za pogovor s svojimi igralci.

Nekdanji ameriški košarkar Jason Kidd, trener ekipe Brooklyn Nets, se je v zaključku tekme proti moštvu Los Angeles Lakers domislil pretkane poteze, s katero je želel pridobiti nekaj časa za pogovor s svojimi igralci.

Brooklyn v zadnji četrtini ni več imel na voljo minute odmora, zato je Kidd dobrih osem sekund pred koncem svojemu košarkarju Tyshawnu Taylorju zamomljal, naj se zaleti vanj. V trčenju se je njegova pijača polila po tleh, kar je začasno prekinilo igro. Kljub izvirni domislici košarkarjem Brooklyna ni uspelo spreobrniti poteka tekme, saj so Lakersi zadržali prednost in na koncu slavili z 99:94.

Po tekmi zanikal

Kidd je na tiskovni konferenci po tekmi zanikal, da je šlo za namerno prekinitev. ''Kozarec mi je spolzel iz roke. Moje roke so bile potne. Nikoli nisem bil dober z žogo,'' je zatrdil Kidd, medtem ko je Taylor dodal: ''Morda je prekinil izvajanje prostih metih ali si pridobil minuto odmora, a to ni bil njegov namen. Odhajal sem z igrišča in znašel se je na moji poti.''

Kiddova domislica je zabavala košarkarja moštva Golden State Warriors Andreja Iguodalo, ki je na Twitterju zapisal: ''Če bom kdaj trener, se bom posluževal trika s polivanjem pijače.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.