Šport > Košarka
18 ogledov

Konec sezone za Westbrooka

russel westbrook Reuters
Ameriški košarkar Russell Westbrook je zaradi poškodbe desnega kolena končal letošnjo sezono. Oklahoma City Thunder, ki ji do napredovanja manjka samo še ena zmaga proti Houston Rockets, v nadaljevanju končnice ne bo mogla računati na drugega najboljšega strelca ekipe.

russel westbrook | Avtor: EPA EPA
Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder) je v soboto prestal operacijo kolena in predčasno zaključil z letošnjo sezono. Ekipa je sporočila, da bodo nemudoma začeli z rehabilitacijo, časovni okvir povratka na igrišče pa bo določen po koncu sezone.

''Čeprav smo razočarani, da Russell v tej sezoni ne bo mogel pomagati svojim soigralcem, je bila operacija meniskusa najboljša možna pot. Njegovo zdravje je naša prva skrb in verjamemo, da bo lahko še veliko let igral košarko,'' so sporočili iz kluba. Westbrook se je poškodoval na drugi tekmi končnice, ko ga je v koleno zadel novinec Patrick Beverley.

Hitro okrevanje je košarkarju Oklahome zaželel tudi LeBron James. ''Celo življenje ni zamudil tekme. Ne govorim samo o NBA. Nikoli ni manjkal v srednji šoli, kolidžu ali mali ligi. Nesreča, še posebej za igralca, kot je on, ki trdo dela. Upam, da čim prej okreva,'' je povedal James.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.