Šport > Košarka
854 ogledov

Slovenske reprezentance z novimi dresi

Goran Dragić Adidas Slovenija KZS/Facebook
Slovenske košarkarske reprezentance z letošnjim letom slovenske barve branijo v prenovljeni podobi.

Košarkarska zveza Slovenije je z novim uradnim opremljevalcem Adidasom sklenila štiriletno sodelovanje. S tem je slovenska košarkarska reprezentanca dobila tudi nove drese.

Košarkarice in košarkarji bodo nadaljnja štiri leta Slovenijo predstavljali v Adidas športni opremi. Uradni opremljevalec košarkarskih reprezentanc je pri kreaciji novega dresa slovenske moške izbrane vrste zasledoval tradicionalno simboliko Triglava, ki krasi novo reprezentančno preobleko, obenem pa prenovil dizajn in sledil najnovejšim smernicam športne industrije. Na prihajajočem prvenstvu stare celine se bodo naši košarkarji predstavili v dresih, na katerih bodo prevladovale bela, modra in zelena barva.

Slovenska košarkarska zveza je uradnega opremljevalca zamenjala po osmih letih. S tem se začenja novo obdobje, ki ga bodo skušali na najboljši možni način na letošnjem prvenstvu stare celine zaznamovati slovenski košarkarji. Ti bodo svojo prvo uradno tekmo v novih dresih odigrali 31. avgusta v Helsinkih proti reprezentanci Poljske. Slovenski košarkarski navdušenci pa si lahko nove drese v živo ogledajo že na pripravljalnih tekmah naše reprezentance.

Vlatko Čančar Poškodba gležnja Šport S KZS sporočili Čančarjevo stanje

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice