Šport > Košarka
36 ogledov

Kot vroče žemljice

slovenski navijači Slovenija ZDA SP košarka 2010 Žurnal24 main
EuroBasket 2013. V dveh urah prodanih 30 odstotkov vstopnic za finale in polfinala.

Košarka. “Tudi če je kakšna kategorija trenutno razprodana, ne pomeni, da ne bo na voljo čez nekaj minut. Vsak kupec ima namreč na voljo 25 minut za nakup. Če v tem času vstopnic ne kupi, se sprostijo nazaj v prodajo. Uporabnik si v tem času še lahko premisli,” je sistem nakupovanja vstopnic prek spleta pojasnil predstavnik za odnose z javnostmi letošnjega evropskega prvenstva (EP) Anže Blažič in dodal: “Ko bodo vstopnice razprodane, bomo to javnosti vsekakor sporočili. Do takrat se še lahko kupijo.”

Zadovoljni z začetkom

Vsak posameznik lahko sicer kupi največ štiri vstopnice. “V prvih dveh urah od začetka prodaje je bilo prodanih 30 odstotkov vstopnic za finale in polfinala, nekaj manj pa za tretje mesto,” so bili prireditelji sicer zadovoljni z uvodnim zanimanjem navijačev. Največ tujcev naj bi Slovenijo sicer obiskalo iz držav nekdanje Jugoslavije in Litve, presenetljivo veliko bo Švedov in Fincev, veliko zanimanje za EP 2013 pa so pokazali tudi v 
Španiji.

Čez en teden znova

Naslednji teden se bo začela še prodaja vstopnic za četrtfinale, 1. aprila pa tudi za drugi del. Vstopnice lahko kupite prek spletne strani Eventim.si, na prodajnih mestih Eventima – v hiši vstopnic Citypark Ljubljana, hiši vstopnic Citycenter Celje, hiši vstopnic Europark Maribor, Hali Tivoli, Kinu Šiška in Križankah ter na vseh Petrolovih bencinskih servisih.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.