Šport > Košarka
5 ogledov

Krizo bodo reševali s telefonskim klicem

eurobasket 2015 Saša Despot
Med Fibo europe in košarkarsko zvezo Slovenije bo jutri potekal pomemben pogovor.

FIBA Europe je sporočila, da bo z vsemi suspendiranimi federacijami, torej tudi s Košarkarsko zvezo Slovenije, namesto sestankov opravila konferenčne telefonske klice. Ti bodo potekali v torek, 26. aprila, dopoldan. Predmet konferenčnega klica bo zlasti odziv FIBA Europe na odgovore suspendiranih nacionalnih zvez ter seznanitev zvez z nadaljnjimi ukrepi krovne evropske košarkarske zveze.

Predsednik KZS Matej Erjavec in generalni sekretar Radoslav Nesterović sta na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport ministrico Majo Brenčič Makovec in njene sodelavce seznanila s podrobnostmi v zvezi z odločitvijo FIBA Europe o suspenzu slovenske moške članske reprezentance ter z odgovorom, ki ga je KZS naslovila na FIBA Europe. Ministrstvo je KZS izrazilo polno podporo pri urejanju nastalega položaja ter ponudilo pomoč pri pogovorih s klubi, Olimpijskim komitejem Slovenije in drugimi vpletenimi akterji v tej zadevi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.