Šport > Košarka
4776 ogledov

LeBron mlajši navdušil očeta! Poglejte si izjemno predstavo Jamesovega sina

Bronny James Reševalni pas/Twitter
Jabolko ne pade daleč od drevesa.

Košarkar LeBron James je bil znova v središču pozornosti na košarkarski tekmi. Tokrat na spopadu srednješolskih ekip Sierra Canyon in St. Vincent-St. Mary. Le da tokrat ni šlo za slovitega zvezdnika ekipe Los Angeles Lakers, temveč njegovega naslednika "Bronnyja".

Bronny James | Avtor: Profimedia Profimedia

Mlajši James mora sicer stopiti v velikanske čevlje svojega očeta, a mu je tokrat to odlično uspelo, saj je bil pred kar 15.000 gledalci junak dvoboja ter avtor velikega preobrata v samem zaključku tekme.

Bronny je še posebej zablestel v ključnih zadnjih trenutkih tekme, ko je ukradel nasprotniku žogo, zaključil akcijo na drugi strani igrišča ter popeljal svojo ekipo do vostva. Zmaga je bila nato le še potrjena z uspešnim izvajanjem prostih metov.

Vse to pa se je zgodilo pred očmi navdušenega očeta, ki je samo zaradi sina tekom dneva pavze s privatnim letom priletel na tekmo ter bil priča nastanku nove košarkarske zvezde.

James je tekmo zaključil s 15 točkami, domov pa je odnesel nagrado MVP-ja tekme, s katero se je po tekmi slikal v družbi slavnega ter ponosnega očeta.

Zanimivo je sicer, da je starejši LeBron v svojih srednješolskih dnevih branil barve ekipe, katero je njegov sin tokrat porazil ter si prav z igranjem za St. Vincent-St. Mary prvič ustvaril ime bodoče NBA zvezde.

Komentarjev 1
  • Avatar olor
    olor 08:30 18.december 2019.

    Ja ja, tudi drugi so dobri šprtniki. Luke dolgo ne bo, bo kmalu v ozadju.