Šport > Košarka
28390 ogledov

Luka zadel noro trojko ob zvoku sirene, nato spet zaplesal

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je ob zmagi Dallasa nad Houstonom znova blestel – vpisal je nov trojni dvojček, zaustavil se je pri 35 točkah, 13 podajah in 12 skokih.

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić je po zgodovinski tekmi, na kateri je zbral 60 točk, 21 skokov in 10 podaj, imel spet veliko razlogov za veselje. Ne le, da ga je v garderobi pričakalo veliko "piva za regeneracijo", pač pa se je pred tekmo srečal tudi z dobrim prijateljem Bobanom Marjanovićem, ki je pred slabim letom zapustil vrste Dallasa in se preselil prav k Houstonu.  

Dončić je silovito krenil v obračun z Raketami, že v prvi četrtini jim je nasul 14 točk. Odlično je razigraval soigralce, zadel pa je tudi trojko ob zvoku sirene z velike razdalje, in sicer ob zaključku prvega polčasa, ki ga je Dallas po zaslugi vročega Slovenca dobil s 65:51. Še pred odhodom v garderobo na daljši odmor si je Luka vzel čas in zaplesal pred polno dvorano v Dallasu. 

Tudi v nadaljevanju je Dončić nadaljeval dobro, njegovi soigralci so zadevali mete z razdalje, tako da se je lahko ob zaključku tekme ob visokem vodstvu Dallasa spočil na klopi za rezerviste. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.