Šport > Košarka
365 ogledov

Miami slavil s košem v zadnjih sekundah, Dragić prvi strelec

goran dragić miami heat utah jazz Slovenski organizator igre je dosegel 16 točk.
V noči na ponedeljek je bilo v ligi NBA na sporedu pet tekem.

Košarkarji Miami Heat so v severnoameriški ligi NBA gostili Utah Jazz in po uspešni zadnji akciji, ki jo je pripravil trener Erik Spoelstra, zmagali s 103:102. Prva strelca domače ekipe sta bila Goran Dragić in Tyler Johnson, ki sta vsak k zmagi prispevala po 16 točk.

Junak večera na Floridi je bil sicer Josh Richardson, ki mu je trener Spoelstra namenim žogo v zadnjem napadu, nato pa naj se odloči, komu jo bo zaupal v zadnjem poskusu za zmago. Potem ko je Miami v zadnji četrtini zaostajal za osem točk, je na koncu ukradel šov.

Richardson je upošteval navodila trenerja, nato pa se kar sam 5,1 sekunde pred koncem odločil za met in zadel, poskus Donovana Mitchella v zadnjih trenutkih tekme pa se je na drugi strani odbil od obroča.

Richardson in Hassan Whiteside sta k zmagi dodala po 14 točk, James Johnson 13, Kelly Olynyk pa 12. Na drugi strani je Mitchell svojih 19 od skupno 27 točk večera dosegel v drugem polčasu, pa vseeno ni mogel preprečiti poraza svojega Utaha, ki je izgubil še sedmo zaporedno tekmo na gostovanjih.

Naslednja tekma košarkarje Miamija čaka v torek zvečer, ko bodo gostovali v Torontu, v sredo pa jih čaka če obisk Indiane.

Liga NBA, izidi:

Miami Heat - Utah Jazz 103:102
Dallas Mavericks - New York Knicks 96:100
Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder 114:100
Portland Trail Blazers - San Antonio Spurs 111:110
Los Angeles Lakers - Atlanta Hawks 132:113

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice