Šport > Košarka
51 ogledov

Morina ponovno združil moči s Sagadinom

morina reprezentanca u20 u-20 slovenija turčija Anže Petkovšek
Slovenski košarkarski klubi pred začetkom nove sezone lige Telemach pridno nabirajo okrepitve. Domžalskemu Heliosu se je pridružil krilni center Gezim Morina, Slovan pa je oznanil dve domači in eno tujo okrepitev.

morina reprezentanca u20 slovenija litva | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Dvajsetletni Gezim Morina, ki je pred nekaj tedni navduševal z odličnimi igrami in borbenostjo na EP do 20 let, ki se je odvijal v Sloveniji, bo še enkrat združil moči s trenerjem Zmagom Sagadinom. Košarkar, visok 204 centimetre, ki se najbolje znajde na položaju krilnega centra, bo okrepil konkurenco pod domžalskim obročem. V minuli sezoni je v prvem delu sezone v dresu Hopsov iz Polzele v 20 minutah na tekmo dosegal 7,8 točke in 5,2 skoka, v drugem delu sezone pa se pri Olimpiji v Ligi Telemach ni pretirano naigral. S Heliosom je podpisal štiriletno pogodbo.

Trojna okrepitev za Slovan

Jan Špan evropsko prvenstvo Italija Slovenija slovenska košarkarska reprezentanc | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Vodstvo Slovana je pred novo sezono Lige Telemach, ki se začenja 20. oktobra, na Kodeljevo pripeljalo tri nove igralce. V rdeče-belem dresu bodo v novi sezoni igrali François Affia Ambadiang (211 cm, 1993), Kamerunec, ki je v minuli sezoni igral v dresu LTH Castingsa Mercatorja, Luka Dimec (206 cm, 1990), pred tem košarkar Zlatoroga, in Jan Špan (187 cm, 1992), ki je bil član Maribora Messerja. Ekipa Slovana je s pripravami začela v ponedeljek zjutraj, ko so se začeli kondicijski treningi pod vodstvom kondicijskega trenerja Miškoviča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.