Šport > Košarka
4984 ogledov

NBA suspendirala najboljšega igralca lige

Giannis Antetokounmpo in Moritz Wagner Epa
Navijači ekipe Milwaukee Bucks si lahko oddahnejo.

Lanski (ter najverjetnejši letošnji) MVP lige NBA Giannis Antetokounmpo si je prislužil eno tekmo suspenza zaradi svoje reakcije na tekmi proti ekipi Washington Wizards.

Giannis Antetokounmpo Video Šport MVP-jev trenutek norosti: Giannis z glavo udaril nasprotnika

Prvi zvezdnik ekipe Milwaukee Bucks je namreč na začetku druge četrtine predzadnje tekme rednega dela prvenstva po provokaciji s strani Moritza Wagnerja svojega tekmeca udaril z glavo, kar je slednji še nekoliko začinil s teatralnim igranjem ter držanjem za glavo.

Grk se je za svoje početje takoj po tekmi tudi opravičil: "Moje dejanje je bilo grozno. Če  bi lahko zavrtel čas nazaj, te poteze ne bi storil. Toda vsi smo mi ljudje in grešimo."

Vodstvo lige se je odločilo, da je bila takšna poteza nedopustna, zato je "Grškega čudaka" doletela kazen v obliki prepovedi igranja... A navijači najboljše ekipe Vzhoda si lahko oddahnejo, saj je kazen precej mila.

Giannis je dobil namreč prepoved igranja za vsega eno tekmo, pa še to gre zgolj za obračun v poslednjem krogu rednega dela, kjer si je Milwaukee že priigral mesto prvega nosilca v svoji konferenci, prav tako pa je tudi že znan njegov tekmec v prvem krogu končnice.

Grški košarkarski zvezdnik se bo tako lahko v zadnjem kolu, ki ne odloča več o ničemer, lepo spočil pred začetkom končnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.