Šport > Košarka
16 ogledov

Nogometaš očaral košarkarja

Kobe Bryant izmed vseh nogometašev daleč najbolj ceni Lionela Messija. (Foto: Re Žurnal24 main
Kobe Bryant, član NBA-moštva Los Angeles Lakers, je z navdušenjem sprejel novico, da bo jeseni spoznal svojega velikega nogometnega idola Lionela Messija.

Kobe Bryant je v mladih letih živel v Milanu, kjer se je vneto podil za okroglim usnjem. Posledično ga je tudi zaradi tega nadvse razveselila vest, da bo na začetku oktobra z Los Angeles Lakers gostoval pri Barceloni. V Kataloniji bo skupaj s soigralci odigral prijateljsko srečanje s tamkajšnjim klubom. Ob tem pa se bo Bryant prvič srečal s svojim nogometnim idolom Lionelom Messijem. "Pri Messiju je fascinantno to, da še vedno lahko napreduje. Predstav, ki jih trenutno kaže, pa še nismo videli. Ko mi čas dopušča, si vedno ogledam tekme Barcelone. Nazadnje sem Barço gledal proti Arsenalu. Messi je bil neverjeten, boril se je za vsak centimeter prostora, bil je vsepovsod, žoga se mu je preprosto lepila na noge, ne glede na to, v kako težkem položaju je bil. Nemogoče ga je pokrivati," je z le izbranimi besedami o Argentincu govoril Bryant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.