Šport > Košarka
4046 ogledov

Noro, kaj je Miami pripravil ob Dragićevi vrnitvi! Tekle so solze!

Goran Dragić Profimedia
Goran Dragić je za vedno zapisan v srcu Miamija.

Goran Dragić je v šestih letih in pol, ki jih je preživel pri Vročici iz Miamija, pustil globok pečat in je še danes ljubljenec tamkajšnjega občinstva.

Koliko Goran pomeni tamkajšnji franšizi, je lepo napovedal že video, ki so ga pri Miami Heat pripravili pred vrnitvijo njihovega nekdanjega organizatorja igre v American Airlines Areno, kjer je tokrat v prvi sezoni po odhodu iz Miamija gostoval s svojo novo ekipo Brooklyn Nets.

Na svojem uradnem Twitter profilu so namreč objavili kolaž najlepših Dragićevih akcij iz časa, ko je še igral za Heat, ter zraven celo zapisali: "Miami bo vedno tvoj dom. Radi te imamo, naš brat Dragon." 

Še en posnetek, ki lepo prikaže, koliko Dragić še dane spomeni ekipi s Floride, pa se ni vrtel zgolj po družabnih omrežjih, temveč se je na velikem zaslonu odvrtel tudi ob prvi minuti odmora v dvorani.

Navijači in vodstvo kluba nikakor niso pozabili, koliko je izjemni Slovenec dal njihovi ekipi, Dragića, za katerim so precej hudi časi, ko je bil sovražnik številka ena pri svoji vmesni ekipi Toronto Raptors, pa so ob tej prelepi potezi Miamija premagala čustva. Ko je videl, kako ga ljudje cenijo in spoštujejo, pa je celo potočil nekaj solz.

A kljub vsemu ni bil proti svoji nekdanji ekipi nič kaj milosten, saj je v 21 minutah igre dosegel 6 točk, 4 skoke in 4 asistence ter tudi eno blokado, predvsem pa je zelo dobro poveljeval napadu svoje ekipe, Brooklyn pa je v času, ko je bil na parketu Goran Dragić, svoje nasprotnike nadigral kar za 14 točk. Na koncu je sicer Brooklyn slavil s 110:95.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice