Šport > Košarka
593 ogledov

Novinar bi Ferrariju izstavil račun

ferrari Epa
Karun Chandhok je počaščen, da je Ferrari z njegovim prispevkom poskušal spremeniti odločitev Fie.

Ferrari se je v Franciji sestal s predstavniki Mednarodne avtomobilistične zveze (Fia) in predstavil nove argumente v zvezi s petsekundno kaznijo, ki je Sebastiana Vettla stala zmage na dirki za VN Kanade.

Posmeh Šport Ko je izvedel za Ferrarijev "dokaz", mu je šlo na smeh

Med dokaznim gradivom, s katerim so pozivali Fio k ponovnemu pregledu incidenta, je bil tudi prispevek novinarja britanskega BBC-ja Karuna Chandhoka. Fia je prošnjo Ferrarija zavrnila.

"Ferrari, ali vam lahko pošljem račun? Odvetniki računajo svoje usluge, ne glede na to, ali zmagajo ali izgubijo," se je sprva šaljivo odzval Chandhok.

V svoji kolumni je nato zapisal, da ga je odločitev Ferrarija presenetila. "Upal sem na miren konec tedna z družino, nato pa se je telefonu zmešalo, ker naj bi Ferrari uporabil moj prispevek kot dokazno gradivo v incidentu Vettla in Hamiltona. Nič nisem vedel o tem. Seveda sem bil počaščen, a obenem zmeden nad njihovo odločitvijo. Zavnitev je bila povsem upravičena, saj mnenja tretjega akterja, še posebej televizijskega novinarja, v nobenem primeru ne moremo tretirati kot dokaz," je sporočil Chandhok.

karun chandhok | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.