Šport > Košarka
6020 ogledov

O tem, kar je Wiggins storil Dončiću, so po tekmi govorili vsi

Print Screen
Pošastno zabijanje Andrewa Wigginsa prek Luke Dončića.

Košarkarji Golden State Warriors po tretji zaporedni zmagi nad Dallasom niso mogli prehvaliti spektakularnega zabijanja Andrewa Wigginsa, ki je dobrih šest minut pred koncem tekme "posteriziral" Luko Dončića.

Sodniki so Wigginsu, ki je bil s 27 točkami in 11 skoki eden najboljših košarkarjev na parketu, sprva dosodili osebno napako v napadu, po ogledu posnetka pa so koš priznali.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Izgledal je kot Dominique Wilkins ... neverjetno," je soigralca pohvalil Klay Thompson. "Njegova glava je bila nad obročem," je dodal.

Pa ne že spet! Šport Pred tekmo gromozanski pretres za Dallas

"Brez kančka dvoma," pa je na vprašanje, ali je bilo to njegov najljubše zabijanje Wigginsa, odvrnil Steph Curry"Ne samo zato, ker je zabil prek Luke, ampak zaradi tega, kako je vse skupaj izgledalo. Neverjetno. Zaradi sokoljega očesa smo lahko videli 800 ponovitev, tako da hvala," je dodal.

Komentar je po tekmi podal tudi Dončić. "Dobil sem udarec, vendar ne bom lagal, to je bilo impresivno," je priznal 23-letnik.

Luka Dončić "Kdo misliš, da si?" Šport Nespoštljivi Curry izzval incident, Dončića morali zgrabiti soigralci

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.