Šport > Košarka
27 ogledov

Olimpija nominirana za prestižno nagrado

Union Olimpija : Partizan 75:73 Žurnal24 main
Union Olimpija je s strani košarkarske Evrolige prejela nominacijo za prestižno nagrado za področje uspehov na pogonih trženja, komunikacij in prodaje. Konkurenta sta Estudiantes in Prokom.

Organizacija ULEB in Evroliga že pet let organizirata tako imenovano Devotion Marketing Award Competition, prestižno nagrado s področja pogonov trženja, komunikacij in prodaje.

Trem nominirancem vsako leto pripadejo tri nagrade za posebne dosežke – zlato, srebrno in bronasto, končni vrstni red pa vodstvo tekmovanja obelodani na tradicionalnem žrebu v Barceloni. Letos se bo to zgodilo 7. julija, med nominiranci pa je prvič tudi Union Olimpija, ki je žirijo prepričala z dvigom obiska v novi dvorani (95-odstotna zasedenost), sistemom prodajne mreže ter bogatim spremljevalnim programom v Stožicah z učinkovito implementacijo klubskih sponzorjev.

Poleg Uniona Olimpije sta se v veliki finale uvrstila še predstavnik Eurocupa Asefa Estudiantes iz Španije in poljski evroligaš Asseco Prokom. Glavni kriteriji izbora so bili tudi tokrat: obiskanost tekem, kvaliteta tržne in prodajne mreže, gledalčevo doživetje košarkarske tekme kot dogodka v dvorani ter kvaliteta in zanimivost celotnega produkta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.