Šport > Košarka
15 ogledov

Pet najtežjih nasprotnikov

kobe bryant EPA
Zvezdnik Los Angeles Lakers je imenoval pet najboljših košarkarjev, s katerimi se je imel priložnost pomeriti v času svoje aktivne kariere.

Kobe Bryant bo po koncu letošnje sezone sklenil profesionalno pot in se po dveh desetletjih poslovil od severnoameriške lige NBA, kjer je od leta 1996 branil barve Los Angeles Lakers.

''Telo ve, kdaj je čas za slovo,'' je svojo odločitev utemeljil legendani košarkar, ki je imel zadnji dve leti ogromno težav s poškodbami.

Tretji najboljši strelec v zgodovini severnoameriške lige - pred njim sta samo Kareem Abdul-Jabbar in Karl Malone - je novinarju ESPN, Baxterju Holmesu, zaupal peterico najtežjih nasprotnikov, s katerimi je imel priložnost zaigrati v preteklih dveh desetletjih.

Od aktivnih košarkarjev sta se na seznamu znašla LeBron James in Kevin Durant, ki so se jima pridružili Michael Jordan, Clyde Drexler in Hakeem Olajuwon. Bryant je sicer priznal, da jih je težko izbrati le pet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.