Šport > Košarka
22 ogledov

"Pokopljite me s CD-jem Iron Maiden"

Igor Rakočević si je na koncu nezaželene prigode globoko oddahnil. (Foto: Reuter Žurnal24 main
Košarkar Igor Rakočević se je pred dnevi soočil z velikim stresom, saj so ob njegovem odhodu iz New Yorka letališče evakuirali zaradi domnevne bombe: "Če umrem, me pokopljite s CD-jem Iron Maiden."

Košarkar Efes Pilsna Igor Rakočević je želel v nedeljo odpotovati iz New Yorka v Pariz, ko je prišel namig, da naj bi bila na letališču Johna F. Kennedyja nastavljena bomba. Glavni terminal omenjenega letališča so hitro evakuirali, Rakočević pa je o tem svoje prijatelje obvestil po Twitterju.

"O, moj bog, evakuirajo newyorško letališče, jaz pa sem na njem," je zapisal. "Če umrem, me pokopljite z zgoščenko skupine Iron Maiden!" Srbski košarkar je zaradi preplaha ves dan moral ostati v New Yorku, na koncu pa se je izkazalo, da so bile informacije lažne in da se nikomur ni nič zgodilo. "Vesel sem, da smo vsi ostali celi," je z olajšanjem zapisal Rakočević.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.