Šport > Košarka
43 ogledov

Potrjeno: Gogi v reprezentanci

goran dragić EPA
O igranju Gorana Dragića v slovenski reprezentanci je spregovoril tudi 'gospod Miami' Pat Riley.

Dvomov, da bo Goran Dragić to poletje na voljo selektorju Igorju Kokoškovu, praktično ni več. O njegovem igranju za slovensko reprezentanco je spregovoril tudi alfa in omega kluba Miami Heat Pat Riley.

"Načrt s trenerjem sta že naredila. Prvega avgusta bo začel trenirati z reprezentanco. Preko bomo poslali trenerja ali dva, da bodo delali z njim. Četudi si veteran, je vselej potrebno nekoliko nadgraditi svojo igro in jo prilagoditi načinu igre, ki jo trenutno igra tvoja ekipa. Mislim, da imajo šest tekem v začetku septembra, tri doma in tri v gosteh, to bo dobro za Gorana. Lani je bilo noro zanj - podpis pogodbe, žena je bila noseča, potoval je sem in nazaj ... vse skupaj je bilo zelo naporno. Zdaj tega izgovora ne bo mogel več uporabiti na začetku sezone. Da ni ustaljen, da ni igral za reprezentanco in še kaj," je Goranovo željo, da zaigra v kvalifikacijah za EuroBasket predstavil Riley.

"Ima prosto poletje, je zadovoljen, je zdrav. Njegov cilj je, da se oktobra vrne v boljši formi in še kot boljši igralec. Nekaj reči mora popraviti v svoji igri. Videl sem že tudi starejše igralce, ki so napredovali," je še o slovenskem kapetanu dejal Riley in nato razložil, kje bi lahko Goran še napredoval.

Riley o Dragiću od 4:48 dalje:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.