Šport > Košarka
7262 ogledov

Prekršek za zapor, zgražajo se tudi NBA igralci

prekršek twitter
Prekršek, ki je zgrozil ljubitelje košarke.

V polfinalu tekmovanja srednjih šol v ameriški zvezni državi Kansas sta se pomerili ekipi šol Hanoverja in Centralie, tekma pa bo ostala v spominu ljubiteljev košarke predvsem zaradi enega izmed prekrškov. Ta je ujezil tudi nekatere NBA igralce, zvezdnik Miamija Dwyane Wade ga je na primer pokomentiral na twitterju: "Sran.. se zgodi v vsakem tekmovanju, ampak kako je ta fant mirno odkorakal po takšnem prekršku in padcu tekmeca, je brezsrčno. Molim, da je s fantom vse okay."

Ivana Tikvić Hrvatica Šport Po udarcu so jo morali oživljati na parketu

Mnogi so dejanje mladega košarkarja Nathana Rempeje označili za najbolj grob prekršek v zgodovini košarke. Mladenič je dobil nešportno osebno napako, a je ostal v igri. Tudi Thomas Atkins, ki ga je Rempe porinil v konstrukcijo koša, se je po začasnem odhodu v garderobo kasneje vrnil na parket in tekmo končal z 18 točkami. Hanover je sicer dvoboj dobil po podaljšku.

Košarkar elipe Los Angeles Clippers Lou Williams je sicer zapisal, da Rempeja ne bi smeli več dovoliti igranja. Na tekmi za tretje mesto je omenjeni igralec obsedel na klopi, čeprav je ponavadi član prve peterke.

Komentarjev 1
  • mph 17:33 11.marec 2018.

    Grave, pa to je res za zapor!