Šport > Košarka
23 ogledov

Reprezentanca? ''Poklical bom Kobeja''

Vujacic je na sesti tekmi dobro odigral v obrambi Žurnal24 main
Ob koncu NBA sezone, ki se je za ekipo Los Angeles Lakers končala na najboljši možen način, so ameriški novinarski kolegi izčrpno izprašali slovenskega košarkarja Saša Vujačića.

Na vprašanje, ali še obstaja možnost, da bi se letos pridružil slovenski reprezentanci, pa je z zadržkom odgovoril: ''Poklical bom Kobeja (Bryanta, op. p.), da odgovori na to vprašanje.'' Kasneje pa je dodal: ''Ne, mislim, da ni možnosti, da bi igral za reprezentanco. Ne zaradi tega, ker si ne bi želel ali zaradi česarkoli drugega, toda prihodnja sezona je pomembna zame, ne želim si biti preveč utrujen, želim si delati na svoji igri in telesu, saj sem letos imel kar nekaj poškodb. Poletje bom posvetil temu, da bom postal še boljši.''

 

Novinar Vujačiću (v šali): ''Ogoljufali ste nas''

O tem, kako sta s (prijateljem) Bryantom spremljala nogometni dvoboj med slovensko in ameriško nogometno reprezentanco na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki, je povedal naslednje: ''Kobe remija ni prenesel najbolje, je nogometni navijač. Bil je nekoliko zafrustriran, a to je bila težka tekma, obe ekipi ...'' "Ogoljufali ste nas," pa se je hudomušno oglasil eden izmed prisotnih novinarjev, ki je v mislih imel razveljavljen gol Mauricea Eduja.

 

Favorit Argentina

Na prvenstvu je Mariborčan pesti stiskal za Slovenijo in Srbijo, njegov favorit pa je Argentina, za katero pesti stiska tudi zaradi karizmatičnega Diega Maradone. ''Všeč mi je Argentina in mislim, da jih bo težko premagati.''

 

Z Dragićem se nista slišala

Potem ko so novinarski kolegi preko luže rivalstvo med Vujačićem in Goranom Dragićem označili za trenutno največje rivalstvo v ligi NBA, je Vujačić po kislem nasmešku povedal, da Dragića po finalu zahoda ni kontaktiral.

 

Marijo si je želel v finalu
Vujačića na tekmah Marije Šarapove v Wimbledonu ni bilo opaziti, med samim turnirjem pa je povedal, da bo Marijo prišel spodbujat v finale. Njegova želja oziroma napoved se nista uresničili. Šarapova je namreč izpadla v osmini finala proti Sereni Williams, ki se je prebila vse do finala. Malce za šalo, malce za res: letos je Vujačić osvojil še drugi zlati prstan prvaka lige NBA, njegove navijaške želje (Srbija, Slovenija, Šarapova v finalu) pa se niso uresničile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.