Šport > Košarka
23 ogledov

Rizvić: "Najbolje doma, težava denar"

hasan rizvić jan močnik marko milić union olimpija Saša Despot
S poti na počitnice v rodno Bosno in Hercegovino se nam je javil Hasan Rizvić, center, ki je goreča želja Uniona Olimpije. Po pogovorih z njo vlada status quo – ni niti navdušenja niti popolne prekinitve stikov: "Mislim, da se bomo še slišali."

"Najbolje je doma, ampak težava je denar,“ nam je o svoji morebitni vrnitvi – dvakrat je namreč za zeleno-bele že igral – v Union Olimpijo iskreno priznal slovenski center bosanskih korenin Hasan Rizvić. Ljubljančani si ga močno želijo, ker je preverjen kader, ob tem pa še Slovenec, kar bi strokovno vodstvo vsaj delno osvobodilo skrbi pri sestavljanju ekipe za pokalno tekmovanje in ligo Telemach. Vendar si je 212 centimetrov visoki mojster blokad v Rusiji in Ukrajini, kjer je nastopal zadnja leta, napravil ime, ki zagotavlja tudi novce. Zato ni težko sklepati, da Olimpijina ponudba ni najvišja, kar jih poseduje.

"Trenutno ne vemo, kaj bo in kako bo," je dodal Rizvić, ki po četrtkovih pogovorih z Ljubljančani ni bil preveč gostobeseden. Tako kot vselej pa tudi tokrat ni okleval pri dviganju telefona, čeprav je na počitnicah: "Vrnitve v Ljubljano nisem prečrtal, nismo pa niti blizu podpisu. Smo nekje vmes … Imam še nekaj ponudb, zato bom še malo počakal. Mislim, da se bomo z vodstvom kluba še slišali."

Občasni slovenski reprezentant nam je sicer že pred dnevi potrdil, da se zanj zanima Olimpija, a da ima še kar nekaj dobrih ponudb.

Komentarjev 1
  • JackD 23:45 30.december 2011.

    Uf, tole trojko na sliki bi bilo lepo spet videti v zeleno-belem dresu. No polovično je že. Močnik je že član, Rizvič pa "na pol". Milkota se pa res že kaka 2 tedna ne omenja..