Šport > Košarka
29 ogledov

Rizvić o Olimpiji: "Kontaktirali so me"

hasan rizvić union olimpija Saša Despot
Hasan Rizvić, občasni slovenski reprezentančni center, je potrdil klic iz Uniona Olimpije. Sestanek z njo pride na vrsto pojutrišnjem. Ostalih – tudi dobrih – ponudb mu ne manjka, pravi.

"Kontaktirali so me, ampak nismo se še pogovarjali in dogovorili," je o konkretnosti zanimanja Uniona Olimpije zanj iz Ukrajine za zurnal24.si sporočil Hasan Rizvić: "Pogovorili se bomo. Mogoče bi prišel v Olimpijo. Imam kar precej drugih ponudb, nekaj kar dobrih, veliko več pa ne morem reči. Z Azovmašem sem šele prekinil pogodbo. Moram se usesti in razmisliti."

Rizviću seveda ni vseeno, kakšne soigralce bo imel in kdo bo trener njegove prihodnje ekipe. Povedal pa nam je, da se bodo pogovori z Olimpijo začeli v četrtek, ko se vrne v Ljubljano. Z občasnim slovenskim reprezentantom bi Olimpija pravzaprav ujela dve muhi na en mah. Robert Rothbart in Deon Thompson bi dobila družbo pod košem, ki jo nujno potrebujeta. Rizvić ima slovensko državljanstvo, kar bo ključen podatek za tekme lige Telemach, kjer mora ekipa imeti sedem Slovencev.

Sicer pa so iz kluba že zavrnili namigovanja srbskih medijev, da naj bi v Ljubljani kariero nadaljeval najkoristnejši košarkar srbske lige, center Ivan Žigeranović.

Komentarjev 1
  • JackD 20:37 27.december 2011.

    sliši se dobro. Potem naj pa pripeljejo Milkota pa kakega slo. playa, pa smo spet konkurenčni. Samo da ne bodo potem spet plače zaostajale.