Šport > Košarka
13239 ogledov

Še ena dojenčica v Dallasu!

Luka Dončić Profimedia
Dan po rojstvu Gabriele, hčerke Luke Dončiča, je hči dobil tudi soigralec slovenskega zvezdnika v Dallas Mavericks.

Hčerke se je razveselil tudi Dante Exum, ki letos prvič igra ob Luki Dončiću, lani pa je branil barve beograjskega Partizana.

Dante Exum | Avtor: Profimedia Profimedia

Avstralec, ki ga je leta 2014 na naboru lige NBA kot petega izbrala ekipam Utah Jazz, kjer je bil do leta 2019, nato je odšel v Cleveland Cavaliers, kjer je bil do leta 2021, a tudi zaradi poškodb ni veliko igral, je hčerki s partnerko dal ime Daria Lior Exum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danté Exum (@daanteee)

In tako poskrbel za pravi »baby boom« v Dallasu. V petek je namreč v trenutku svet obkrožila vest, da sta Luka Dončić in Anamaria Goltes dobila hčerko Gabrielo. Slovenski košarkarski čudežni deček je veselo novico potrdil na svojih spletnih omrežjih, na Instagramu je fotografiji pripisal le - Gabriela in dodal dvojno srce.

Na zadnji tekmi je Dončić svoji hčerki posvetil tudi športne copate, ki so bili v rožnatih odtenkih s pripisom Gabriela in srčkom.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.