Šport > Košarka
69 ogledov

''Slovenci ponižali samooklicano državo''

kosovo košarka kosovska reprezentanca Youtube
O visoki zmagi Slovenije nad reprezentanco Kosova so se razpisali tudi srbski mediji.
Slovenska košarkarska reprezentanca je pod vodstvom srbskega strokovnjaka Igorja Kokoškova premagala Kosovo s 113:68. Visok poraz kosovske reprezentance je odmeval tudi v srbskih medijih.

''Srb demoliral reprezentanco Kosova,'' so prispevek naslovili na spletnem portalu Telegraf.rs in v nadaljevanju zapisali: ''Košarkarji Slovenije, ki jih s klopi vodi srbski strokovnjak Igor Kokoškov, so v prvem krogu kvalifikacij za Eurobasket 2017 deklasirali selekcijo Kosova. To je bil prvi nastop za Kosovo po enostranski razglasitvi neodvisnosti od Srbije, ki si ga bodo zapomnili po 45 točkah razlike.''
 
''Srb počistil reprezentanco Kosova: samooklicana država ponižana na prvi uradni tekmi,'' so zapisali pri spletnem portalu Kurir.rs in dodali : ''Igor Kokoškov je uspel nadigrati reprezentanco neobstoječe države Kosovo v uvodu kvalifikacij za EP 2017.''
 
''Murić, Blažič in en Srb ponižali Kosovo,'' svoj prispevek začenja spletni portal Srbijadanas.com''Slovenci razbili tako imenovani Kosovo,'' pa so zapisali pri Mondo.rs.
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.