Šport > Košarka
12279 ogledov

Slovenski novinar napadel napačnega Dragića

goran dragić Reševalni pas/Twitter
Slovenski novinar je na spletu obračunal z Goranom Dragićem, a je pri tem storil veliko napako.

V četrtek se je iz visoko rizične Španije, kjer je bilo doslej potrjenih približno 66.000 primerov koronavrisua, vrnilo letalo, na katerem je bilo 41 slovenskih državljanov, med njimi tudi košarkarski reprezentant Zoran Dragić.

Letalo Izredni let Šport Med iz Španije vračajočimi se Slovenci tudi košarkarski zvezdnik

Vsem potnikom, ki sicer ne kažejo znakov okužb, so takoj po prihodu vročili odločbe o obvezni 14-dnevni karanteni, ki jo bodo preživeli v velenjskem hotelu Paka. Odločitev je močno razburila lokalno skupnost v Velenju, saj je vlada karanteno v tamkajšnjem hotelu odredila brez njihove vednosti ali soglasja.

Letališče Brnik Slovenija Velenje: 50 ljudi v hotelu v karanteni, oblegajo ga ljudje, morajo jih odganjati

Napeto dogajanje v Velenju je z objavami na twitterju pokomentiral tudi slovenski novinar Vinko Vasle, ki je zapisal, da naj bi Dragić nad odločitvijo protestiral in celo zahteval, naj ga spustijo iz karantene.

Zoran Goran Dragić brata Slovenija Češka EuroBasket trening Zreče | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Vasle je pri tem je storil veliko napako, saj je za vse skupaj obtožil kar njegovega brata Gorana Dragića, ki se sicer nahaja v Miamiju. Objavo je kasneje izbrisal.

"20. dni sem že v prostovoljni karanteni in vem, čemu je to potrebno - za življenja gre. In nisem sem prišel iz tragično okužene in zato posebej nevarne Španije. @Goran_Dragic pa skuša svojo slavo vnovčiti na nedostojen in neodgovoren način," je zapisal Vasle in s tem izzval odgovor NBA zvezdnika.  "Zgleda, da sem istočasno na dveh mestih, v Miamiju in v Velenju," mu je odvrnil Goran in dodal navzdol obrnjen palec.

"Nihče ni okužen"

Njegov brat Zoran je ob težko pričakovani vrnitvi v domovino medijem res zaupal, da se mu zdi 14-dnevna karantena pretirana, a kakšnega posebnega nasprotovanja vladni odločitvi, kot je namigoval Vasle, pri njem ni bilo zaznati.

"Že v Španiji smo bili tri tedne v karanteni, tako da ni nihče okužen, ampak takšni so protokoli. Meni se sicer zdi, da je 14 dni mogoče malo preveč," je povedal mlajši Dragić.

Komentarjev 10
  • Janez_53 16:50 28.marec 2020.

    Značilnost današnjih pisunčkov je objavljanje nepreverjenih in napihnjenih novic, kjer se pisun niti ne potrudi preveriti najvažnejše podatke. Novinarska etika na najnižjem možnem nivoju!

  • crosalad 15:07 28.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 14:21 28.marec 2020.

    Vasle je propadli novinar.....danes v službi Janšeta in Požarja........ne rabim nič več napisati.....