Šport > Košarka
5541 ogledov

Med iz Španije vračajočimi se Slovenci tudi košarkarski zvezdnik

Zoran Dragić
Slovenski reprezentant bo moral, tako kot ostali potniki, v 14-dnevno karanteno.

Nocoj se bo iz španske prestolnice Madrid s posebnim humanitarnim letom v Ljubljano vrnilo okoli 50 potnikov. Gre za slovenske državljane in peščico avstrijskih. Po poročanju TV Slovenija bo med njimi tudi košarkar Zoran Dragić.

Mlajši od bratov Dragić se je v Španijo preselil pred nekaj tedni. Igral je za evroligaško moštvo Baskonia iz mesta Vitoria-Gasteiz.

Koronavirus, Španija Policijski primer Svet Španija v karanteni, oni pa v bordelu

Po prihodu na brniško letališče bodo morali vsi potniki v 14-dnevno karanteno v posebni ustanovi, in ne doma. Gre za odločitev strokovnjakov zdravstvene stroke, ker Španija predstavlja visoko tvegano območje, so navedli.

Koronavirus, Španija | Avtor: Epa Epa

O tem, da bodo morali za 14 dni v karanteno, je vse potnike že obvestilo slovensko veleposlaništvo v Španiji. Vsi prihodnji leti iz te države bodo izvedeni po istem protokolu. Za izvedbo karantene sta pristojna ministrstvo za zdravje in Nacionalni inštitut za javno zdravje.

Po pojasnilih ministrstva za zdravje bodo prišleki iz Madrida v 14-dnevni karanteni v velenjskem hotelu Paka. Vladi je ta hotelski objekt skupaj z vilo Herberstein v brezplačno uporabo ponudil kitajski Hisense kot lastnik velenjskega Gorenja.

Gordon Ramsey "Kos dreka" Svet Trdosrčni Gordon Ramsey odpustil 500 ljudi, nato promoviral svojo oddajo

Popoldne je zunanje ministrstvo sporočilo, da se zaradi velikega interesa pripravlja še en evakuacijski let iz Madrida. Predvidoma bo letalo proti Ljubljani poletelo v soboto. Pri tem pozivajo vse zainteresirane, naj se čim prej javijo slovenskemu veleposlaništvu v Madridu. 

Ponoči se je z letom iz Varšave preko Prage vrnilo 50 Slovencev, vključno s sedmimi, ki so v češko prestolnico prišli iz Vietnama. Na letu iz Ljubljane v Varšavo je bilo 12 Poljakov in dva Čeha.

Komentarjev 4
  • gfasimor 04:02 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • Avatar Lazzilena
    Lazzilena 00:25 27.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • acheliw 23:02 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks