Šport > Košarka
47 ogledov

Soigralcu ukazal, naj sede na tla

kobe bryant Vine
Kobe Bryant je na tekmi z Dallas Mavericks novinca Larryja Nancea, ml. opomnil, kdo je alfa in omega košarkarske ekipe iz mesta angelov.

Ameriški zvezdnik Kobe Bryant je zaradi poškodbe rame moral izpustiti tekmo severnoameriške lige NBA med Los Angeles Lakers in Dallas Mavericks. Jezerniki so morali priznati premoč z 90:92.

Sedemintridesetletnik, ki se bo upokojil po koncu letošnje sezone, je ob prihodu na igrišče ugotovil, da na klopi ni dovolj prostora, zato je novincu ukazal, naj sede na tla. Nance ga je brez pomisleka ubogal in legendarni košarkar si je brez kakršnihkoli težav izboril svoj sedež.

''Brigal sem se zase in gledal tekmo, kar naenkrat pa slišim 'Nance, Nance, vstani','' je po tekmi povedal Nance, ki je mislil, da ga trener želi poslati v igro. ''To sem naredil iz spoštovanja. Če si kdo zasluži sedež, je to on,'' je dodal novinec.

Nance je najprej sedel na tla, kar je v nasprotju s pravili severnoameriške lige, zato se je moral prestaviti drugam, v drugem polčasu pa se je vrnil na svoje mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.