Šport > Košarka
24 ogledov

Šok za Brazilce

Varejao je moral zaradi poškodbe hrbta izpustiti že turnir v Braziliji prejšnji Žurnal24 main
Košarkar Clevelanda in eden zvezdnikov brazilske reprezentance, ki se bo na SP v Turčiji v skupini pomerila tudi s Slovenijo, Anderson Varejao, si je poškodoval gleženj.

Anderson Varejao si je gleženj poškodoval na pripravljalni tekmi brazilske reprezentance, ki je nastopila na močnem turnirju v Španiji.

Center si je gleženj poškodoval na tekmi s Španijo, poškodba pa je sprva pod vprašaj postavila celo njegov nastop na svetovnem prvenstvu v Turčiji. Soigralci so ga morali odnesti z igrišča, kako pomemben člen moštva je, pa pove tudi podatek, da so bili Brazilci proti Španiji v zadnji četrtini v napadu povsem nemočni in tekmo na koncu visoko izgubili s 84:68.

"Na posnetkih se ne vidi nobenega zloma, Varejao je prejel protibolečinske tablete, gleženj pa smo imobilizirali. Kako resna je poškodba, bodo pokazale nadaljnje preiskave, nastop na SP pa ne bi smel biti ogrožen," je pomirjujočo novico sporočil zdravnik brazilske reprezentance Carlos Andreoli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.