Šport > Košarka
10148 ogledov

Pomembna sprememba v zvezi z Dragićevo poslovilno tekmo

Goran Dragić Saša Despot
V nasprotju s prvotnimi informacijami bo nakup vstopnic za poslovilno tekmo Gorana Dragića možen s širokim naborom plačilnih sredstev.

V četrtek, 15. februarja 2024, se bo natanko sedem minut čez pol eno (12:37) začela prodaja kart za obisk košarkarskega spektakla, na katerem bo v pristotnosti zvenečih košarkarskih imen športno pot sklenil zlati slovenski kapetan Goran Dragić.

Razlog za točno določeno uro začetka prodaje so številke, ki so zaznamovale kariero slovenskega športnega velikana  (1, 2, 3 in 7).

Po prvotnih informacijah naj bi bil nakup vstopnic prvih 24 ur na voljo samo imetnikom plačilne kartice Mastercard, zaradi izrazito negativnega odziva javnosti, kjer za tekmo vlada precejšnje zanimanje, pa so se organizatorji odločili, da bo ceno vstopnic preko spletne strani Eventima možno poravnati tudi z drugimi plačilnimi sredstvi.

"Vstopnice, katerih ponosni pokrovitelj prodaje je podjetje Petrol, bo mogoče kupiti le preko spleta, in sicer na platformi Eventim. V luči Mastercard podpore Gogiju in dogodku so organizatorji interesentom sprva želeli omogočiti nakup vstopnic z uporabo plačilnih kartic Mastercard za omejen čas 24 ur. Ker želijo vsem zainteresiranim zagotoviti enake možnosti in dostopnost do zelo zaželenih vstopnic, bo nakup omogočen z vsemi plačilnimi sredstvi, dolgoletno sodelovanje z družbo Mastercard pa se nadaljuje," so v zvezi s spremembo sporočili organizatorji dogodka.

Goran Dragić Slovenija EuroBasket 2017 Kako do vstopnic? Šport Si želite ogledati slovo Gorana Dragića? Potrdil zvezo Šport Dragić spet srečen v ljubezni, to je njegova izbranka

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 20:08 14.februar 2024.

    Gogi je car !