Šport > Košarka
2962 ogledov

Si želite ogledati slovo Gorana Dragića?

Goran Dragić Slovenija EuroBasket 2017
Slovenski ljubitelji košarke odštevajo ure do četrtka, 15. februarja, 12:37 ure. Takrat bo namreč stekla prodaja vstopnic za spektakel "Night of the Dragon", ko se bo v društvu številnih košarkarskih zvezdnikov poslovil legendarni slovenski kapetan Goran Dragić.

Organizatorji dogodka so tik pred zdajci podali nove podatke o nakupu vstopnic, da se spektakla, ki bo na sporedu 24. avgusta, ne bodo mogli udeležiti, oziroma si kupiti vstopnic, če nimajo pri sebi kreditne kartice Mastercard. 

Zaradi negativnega odziva javnosti so se organizatorji nato odločili, da bo ceno vstopnic prek platforme Eventima vendarle možno poravnati tudi z drugimi plačilnimi sredstvi.

Vstopnice za spektakel, na katerem bodo ob Dragiću nastopili še Luka Dončić, Nikola Jokić, Giannis Antetokounmpo, Steve Nash, Kevin McHale, Jeff Hornacek, Jimmy Butler, Luis Scola in številni drugi zvezdniki, bo mogoče kupiti le preko spletnega mesta Eventim s pomočjo plačilne kartice Mastercard.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 11:40 14.februar 2024.

    Glede na to kolikokrat se je že poslovil, bo to slovo za lastnike mastetcarda, potem se zadnja tekma za lastnike Visa kartice, pa potem poslovilna tekma za lastnike karante in tako naprej do zadnje tekme ki jo bo odigral na Žalah

Sorodne novice