Šport > Košarka
12181 ogledov

Stopilo vam bo srce! Prvič na Lukovi tekmi tudi ... hčerkica Gabriela!

Družinica Dončić Instagram/Luka Dončić
Luka je imel na derbiju proti Oklahoma City Thunder tudi prav posebno navijačico.

Čeprav je za Luko Dončićem naravnost fantastična sezona, se vseeno zdi, da je po prav določenem datumu dvignil svoje predstave na še višjo raven. Izjemni Slovenec namreč od 1. decembra dalje igra kot prerojen, kot bi bil z drugega planeta.

Luka je namreč s 1. decembrom postal oče hčerkici Gabrieli in vse od takrat na tekmo povprečno dosega neverjetnih 36,6 točk, 9,3 skoke in 10,4 asistenc, njegova ekipa pa je slavila na 16 od 28 tekem, čeprav je bila prerešetana s poškodbami in je Luka praktično dva meseca celotno ekipo nosil na svojih ramenih.

Ni dvoma, da je slovenski superzvezdnik po rojstvu hčerke našel še dodatno energijo, katero kaže tako na igrišču, kot tudi po tekmah, kadar ga na tiskovni konferenci pričaka kakršnokoli vprašanje o najnovejšem članu družinice Dončić.

Luka Dončić Že po prvi tekmi Šport Novi veliki zvezdnik Dallasa prvič spregovoril o Luki! Noro, kaj je izjavil!

Prav poseben mejnik družinice Dončić pa zagotovo predstavlja minula tekma z Oklahoma City Thunder, ko so Mavs s kar 146:111 odpihnili drugo najboljšo ekipo Zahoda. Ne toliko zaradi nove izjemne predstave našega košarkarja, ki je v zgolj treh četrtinah gromu nasul 32 točk ter temu dodal še 8 skokov in 9 podaj, pač pa ravno zaradi hčerkice Gabriele.

Slednja je namreč v družbi Lukove zaročenke Anamarie Goltes prvič v življenju v živo spremljala očkovo tekmo ter mu dala dodatno energijo, da je ta kar letel po igrišču ter popolnoma zasenčil enega svojih največjih konkurentov v boju za naziv MVP Shaia Gilgeousa-Alexandra (25 točk).

Ponosni očka je po tekmi tudi delil fotografijo svoje mlade družinice, zraven pa dopisal: "Njena prva tekma," ter stopil srca navijačev širom sveta.

Družinica Dončić | Avtor: Instagram/Luka Dončić Instagram/Luka Dončić

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice