Šport > Nogomet
2633 ogledov

Prestopna bomba! Celo Luka se ne more načuditi temu prestopu

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić se je oglasil glede govoric o enem najbolj odmevnih prestopov v nogometnem svetu.

Čeprav sam niza odlične predstave - zadnjo tekmo v noči na nedeljo proti Milwaukee Bucks je zaključil s 40 točkami, 9 skoki in 11 asistencami - pa Luka Dončić zadnje čase ne more biti najboljše volje, saj so Dallas Mavericks na tekmi z Bucks vpisali še šesti poraz na zadnjih osmih tekmah.

A če ga dogajanje na ameriških parketih ne more spraviti v dobro voljo, pa je nekoliko drugače z dogajanjem na evropski nogometni tržnici, od koder prihajajo za slovenskega čudežnega dečka odlične novice.

Slovita ESPN in Le Parisien sta namreč poročala, da je končno konec ene najdaljših prestopnih sag v zgodovini nogometa. Lukov veliki prijatelj Kylian Mbappe naj bi namreč v novi sezoni končno oblekel dres Dončićeve najljubše ekipe, Real Madrida.

Potem ko so mediji začeli poročati, da je posel praktično že dokončan, se je preko svojega Instagram profila oglasil tudi Luka, ki je dal z emoji vedeti, da je zgolj izbuljil oči, ko je slišal, da bo tudi njegov veliki prijatelj končno oblekel dres njegovega nekdanjega kluba.

Dončić je bil sicer član košarkarske sekcije Real Madrida med letoma 2012 in 2018, ko je najprej branil barve tamkajšnjih mlajših selekcij, preden je s člansko ekipo osvojil evroligo in tri državne naslove. Zagotovo upa, da bo podobno uspešen tudi njegov veliki prijatelj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice