Šport > Nogomet
213 ogledov

Nogometni navdušenci v šoku, propadel težko pričakovani spektakel

Messi Ronaldo Epa
Ronaldo bo izpustil dvoboj z Messijem.

Dvoboj Lionel Messi - Cristiano Ronaldo je bil pred kakšnim desetletjem morda najbolj pričakovan v nogometu, zdaj pa pomeni bolj nogometni spektakel in obujanje spominov na nekdanje rivalstvo. Do novega pa, kot kaže, ne bo prišlo, saj bo Ronaldo izpustil dvoboj z Messijem tekom priprav Inter Miamija v Savdski Arabiji.

Portugalec namreč danes ob 19. uri po srednjeevropskem času ne bo igral na prijateljski tekmi med Al-Nasrom in Messijevim Interjem iz Miamija, je sporočil Ronaldov trener Luis Castro.

Glede na novinarska poročila ima Ronaldo poškodovano mečno mišico. "Cristiano je v zadnji fazi okrevanja, preden se bo ponovno pridružil ekipi. Pričakujemo, da se bo v prihodnjih dneh vrnil k delu z ekipo. Tako da bo manjkal na tekmi," je dejal Castro na novinarski konferenci.

Messi in Ronaldo sta dolgo igrala v španski primera division. Messi je 16 sezon igral za Barcelono, Ronaldo pa devet za Real Madrid. Skupaj sta osvojila 13 od zadnjih 15 zlatih žog za najboljšega nogometaša na svetu, od tega jih ima Messi osem, največ v zgodovini nogometa.

Messi je leta 2021 iz Barce odšel v PSG, nato pa se je lani preselil v Inter Miami. Ronaldo je Evropo zapustil pred dobrim letom dni in odšel v savdski klub Al-Nasr.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice