Šport > Košarka
18340 ogledov

Ne enkrat, ampak dvakrat! Dončića 'pribil' k tlom, nato ga še brcnil v trebuh

Dončić Print Screen
Luka Dončić je imel na obračunu z Milwaukee Bucks kar dve neprijetni bližnji srečanji z Giannisom Antetkounmpom.

Najboljši slovenski košarkar Luka Dončić je bil na sinočnjem dvoboju z Milwaukee Bucks udeležen v dve neprijetni situaciji s prvim zvezdnikom gostujočega moštva Giannisom Antetokounmpom

Prvi incident se je zgodil že v uvodni četrtini, ko bi Dončićev načeti desni gleženj skoraj popustil pod težo 211 centimetrov visokega in 110 kilogramov težkega grškega orjaka.

Košarkarja sta se se na vrhu rakete borila za žogo, pri čemer je Dončiću nerodno zvilo nogo, Antetokounmpo pa je pristal na njem. Slovenec je v bolečinah odšepal z igrišča, a se je kasneje vrnil in tekmo odigral do konca. Več o tem TUKAJ.

Drama v Dallasu Šport 'Grški čudak' pristal na Dončiću, sledile so mučne minute

Dončić je bil zaradi Antetokounmpa ponovno na tleh v zadnjih sekundah prvega polčasa, potem ko ga je grški zvezdnik med prodorom pod broč brcnil v trebuh.

Sodniki so po ogledu počasnega posnetka presodili, da udarec ni bil nameren, zato jo je Antetokounmpo odnesel brez kazni, priznali pa so tudi trojko, ki jo je z roba igrišča po podaji Grka dosegel AJ Green.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice