Šport > Košarka
95565 ogledov

Stanje se je poslabšalo, življenje 32-letnika visi na nitki

stevan jelovac Profimedia
Zaskrbljujoče informacije o stanju 32-letnega srbskega košarkarja Stevana Jelovca.

Srbski košarkarski reprezentant Stefan Jelovac (32) se bori za življenje, potem ko je pred dnevi na treningu doživel možgansko kap. 

Po navedbah grških medijev se je zdravstveno stanje 208 cm visokega krilnega centra v zadnjih dneh močno poslabšalo. Kot poročata spletna portala Basketworld.net in Athensmagazine.com, življenje srbskega košarkarja visi na nitki.

"Novice niso dobre, saj se po najnovejših informacijah stanje hitro poslabšuje, kar so potrdili zdravniki, ki skrbijo zanj. Njegova družina upa na čudež, ki bi mu pomagal v tej bitki za življenje. AEK je pred dvema dnevoma sporočil, da je stanje resno, a stabilno, zato smo bili vsi v pričakovanju dobrih novic, a jih na žalost nismo dočakali," poroča Basketworld in dodaja, da so pri grškem prvoligašu šokirani nad potekom dogodkov. "Nihče ne more verjeti, kaj se dogaja," dodaja omenjeni portal.

Srbski košarkarski zvezdnik Miloš Teodosić je po zmagi nad Latvijo v kvalifikacijah za SP 2023 dejal: "Zmago bi posvetil našemu kolegu, ki je v zelo težkem položaju. Upam, da bomo s to majhno gesto pripomogli k njegovemu okrevanju. Ne vem, kaj drugega reči. Vsi smo z njim."

Jelovac je možgansko kap utrpel 15. novembra na treningu njegove ekipe in se trenutno nahaja na intenzivnem oddelku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

Komentarjev 1
  • Thomas_Brown 15:03 27.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice