Šport > Košarka
263 ogledov

Štirje člani velikega Fenerbahčeja okuženi s koronavirusom

Željko Obradović Profimedia
Zaskrbljujoče novice prihajajo iz Turčije, kjer je koronavirus močno prizadel košarkarskega velikana Fenerbahče. Kar četverica članov naj bi bila okuženih.

Strahovi pri enem izmed največjih evropskih košarskih klubov so se uresničili. V petek zvečer je namreč prišlo do potrditve, da je nekaj ljudi iz Fenerbahčeja zbolelo za famoznim virusom COVID-19.

Med drugim so iz kluba potrdili, da je eden izmed štirih obolelih tudi član prve ekipe, medtem ko preostalo trojico sestavljajo član strokovnega štaba ter dvojica iz administrativnega dela kluba. 

"Kot smo zapisali, pri štirih okuženih članih kluba ni bilo potrebe po hospitalizaciji, tam se je znašel le eden izmed naših administrativnih delavcev, ki je v bolnišnici iz drugih razlogov," so sporočili v uradni izjavi kluba.

Iz Fenerbahčeja so še sporočili, da vse okužene spremlja klubska zdravstvena služba ter da zaradi zaščite bolnikovih pravic ne bodo izdali imen okuženih.

Fenerbahče | Avtor: Epa Epa

Za Fenerbahče sicer igrajo tudi tako velika košarkarska imena, kot so Nikola Kalinić, Kostas Sloukas, Nando De Colo, Jan Vesely, Luigi Datome ter Joffrey Lauvergne, medtem ko ekipo vodi legendarni Željko Obradović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.