Šport > Košarka
3219 ogledov

Vez v kolenu si je strgal ... trener!

Chris Finch poškodba YouTube Poškodba Chrisa Fincha.
Na srečanju v Phoenixu je prišlo do neljubega bližnjega srečanja.

Minnesota Timberwolves so v noči na ponedlejek po srednjeevropskem času še četrtič ugnali Phoenix Suns in zanesljivo dobili serijo prvega kroga Zahoda (4:0).

Izpad Kevina Duranta, Devina Bookerja, Bradleya Beala in druščine, posebej na tako suveren način, je kar malce presenetljiv, čeprav je bila Minnesota višje rangirana ekipa.

V zadnjih trenutkih srečanja, ki so ga Volkovi dobili (122:116), je njihov organizator igre Mike Conley nehote trčil v svojega trenerja Chrisa Fincha. Ta je pri tem dobil udarec v koleno, ki se je vdalo.

Finch je utrpel strgano patelarno vez (tetivo pogačice). Gre za precej hudo poškodbo, ki bo od 54-letnega stratega zahtevala kar nekaj okrevanja.

Volkovi so razliko napravili v zadnji četrtini, ki so jo dobili za osem točk. Phoenixu ni pomagalo niti 49 točk Bookerja in 33 Duranta. Gosti so imeli razpoloženega Anthonyja Edwards s 40 točkami in devetimi skoki, Karl-Anthony Towns pa je prispeval 28 točk.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice