Šport > Košarka
3248 ogledov

Tako je Dončić proslavil poraz Barcelone

Real Madrid Barcelona ACB Epa
V soboto je bila odigrana prva tekma finalne serije španskega košarkarskega prvenstva.

Za španski državni naslov se merita večna rivala Real Madrid in Barcelona, v soboto je bila v prestolnici odigrana prva tekma. Real je zanesljivo zmagal (87:67) in za lovoriko potrebuje še dva uspeha.

porzingis dončić Naveza Šport Trener Dallasa poslal jasno sporočilo: "NBA, pripravi se na tole!"

V vrsti Reala Klemen Prepelič ni našel mesta v ekipi, medtem ko je njegov nekdanji reprezentančni soigralec Anthony Randolph zbral enajst točk in štiri skoke. Pri Kataloncih Jaka Blažič ni stopil na parket.

Zmago Reala je na družbenih omrežjih proslavil tudi njegov nekdanji član Luka Dončić. Slovenski zvezdnik je preprosto zapisal - "prva od treh". Ljubljančan je očitno prepričan, da bodo Madridčani prišli še do dveh potrebnih zmag.

Tudi druga tekma serija bo odigrana v Madridu, na sporedu bo v ponedeljek. Nato se bosta ekipi preselili v Barcelono, tam bo tretja tekma v sredo, morebitna četrta pa v petek. Če bo potrebno peto srečanje, se bosta moštvi vrnili v Madrid.

Tragično Šport Umrl mladi navijač, ki je oboževal Dončića
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.