Šport > Košarka
16961 ogledov

Legendarni Srb eksplodiral in udaril predrznega navijača

Obradović Profimedia
Srbski košarkarski strateg je dal navijaču Partizana zelo jasno vedeti, kaj si misli o njegovem početju.

Košarkarji Partizana so v finalu regionalne lige Aba preprečili preobrat Crvene zvezde in osvojili naslov prvaka s 3:2 v zmagah. Črno-beli so finalno serijo na tri dobljene tekme odprli z dvema zmagama, nato pa dvakrat izgubili.

Dogajanje na četrti tekmi je močno razburilo trenerja Partizana Željka Obradovića, ki je navijače obeh moštev pozval k bolj kulturnemu in manj sovražnemu navijanju. Več o tem TUKAJ.

Željko Obradović Kaos v Beogradu Šport Obradović besen kot še ne: "Otrok nam kaže sredinec, mama pa se smeji"

O razpletu finalne serije je tako odločala peta tekma v Partizanovi Štark Areni, kjer so domači pred več kot 22.000 gledalci zmagali s 96:85 in se tako po natanko desetih letih spet veselili naslova prvaka.

Črno-beli so s tem prišli do sedmega naslova v ligi Aba (7-3 v finalih), s čimer so postali najuspešnejša ekipa v tem tekmovanju. Crvena zveza je ostala pri šestih lovorikah (6-3 v finalih).

Kevin Punter Liga ABA Šport Po peti tekmi med Partizanom in Zvezdo znan nov prvak

Čeprav v izdihljajih odločilne pete tekme dvoma o zmagovalcu ni več bilo, pa so zadnje sekunde minile v znamenju incidenta.

Ker Crvena zvezda ni več imela možnosti za preobrat, so se nekateri navijači in člani osebja še pred iztekom igralnega časa veselili naslova prvaka, kar je močno ujezilo temperamentnega Obradovića.

Legendarni srbski strokovnjak, ki je želel pred začetkom slavja izkazati spoštovanje košarkarjem Zvezde, je v navalu besa oklofutal navijača in ga spodil nazaj na svoje mesto. Pri tem bi mu z glave skoraj zbil očala.

Nič kaj razpoložen ni bil niti za slavje s svojimi košarkarji, dokler ni športno segel v roko kolegu na nasprotni klopi Dušku Ivanoviću.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:55 24.junij 2023.

    Živ dokaz arogantne kulture

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:46 24.junij 2023.

    stoko

  • Boschtjan Zupanchich 03:03 24.junij 2023.

    Logično, kajti, južneje, kot greš, bolj Pokvarjeni in Nsilni narodi postajajo , sploh pa vzhodnjaški mohamedanci , ki so svojo skrito Zlobo Že Večkrat Dokazali !!! ! !!!