Šport > Košarka
206 ogledov

Tigri znajo poskrbeti za svoje navijače

KK Koper Primorska
1/6
Danilo Kesić/KK Koper Primorska
Kapetan Alen Hodžić, Stephen Holt in maskota tiger Sixty so z obiskom na domu presenetili goreči navijačici kluba, 9-letno Andreo in njeno 6-letno sestrico Andjelino.

Le peščica tekem v zadnjih dveh sezonah je minila, brez da bi mladenki ob spremstvu matere Jadranke na tribunah močno stiskali pesti za koprske košarkarje. Njuna ljubezen do oranžne žoge se je pred dvema letoma rodila precej po naključju. Stanovanjski blok v Kopru je tedaj dobil novega soseda, ki je zaradi videza in višine izstopal iz okolja. Govora je o nekdanjem tigru, 208 centimetrov visokemu orjaku iz karibskega otočja Shawnu Kingu.

"Andrea in Andjelina sta bili do Shawna sprva precej zadržani, a sta ju njegova prijaznost in smeh hitro prepričali. In ko sta ugotovili, da Shawn igra košarko, sta sklenili, da si ga morata nujno ogledati tudi na parketu," so o svojih mladih navijačicah dejali v orimorskem klubu.

KK Koper Primorska superpokal Superpokal Šport Primorska še naprej zbira lovorike

Sredin nenapovedan obisk trojice iz KK Koper Primorska je Andreo in Andjelino izjemno presenetil. Alenu Hodžiću, Stephenu Holtu in Sixtyju sta dekleti vneto razlagali o svojih vsakdanjih dogodivščinah. "Andrea se je pohvalila, da je začela obiskovati košarkarski krožek na svoji osnovni šoli, z Alenom sta skupaj rešila del domače naloge, medtem pa je Andjelina ponosno pokazala, da je ravno dan pred obiskom ostala brez enega izmed mlečnih zobkov. Mladenkama in njuni mami so košarkarski gostje podarili sezonske vstopnice ter prve navijaške majice, ki bodo v novi sezoni krasile tribune Arene Bonifika."

KK Koper Primorska | Avtor: Danilo Kesić/KK Koper Primorska Danilo Kesić/KK Koper Primorska

Tigri si sicer v novi sezoni želijo glasne podpore svojih privržencev, ki jih je vse več. "Tako lahko sklepamo iz odlične prodaje sezonskih vstopnic, ki je v primerjavi z minulo sezono do danes presegla trikraten porast. Petek bo zadnji dan, ko si bodo lahko vsi preostali ljubitelji košarke svoj sedež v Areni Bonifika zadnjič zagotovili po ugodnejši predprodajni ceni, ki znaša 110 evrov (za tem bo vstopnica 20 evrov dražja)."

košarka Sixt Primorska - Petrol Olimpija Podaljšal Šport Golemac bo Koprčane vodil do konca sezone 2021/2022

Imetniki sezonskih vstopnic KK Koper Primorska bodo sicer v novi sezoni deležni kar nekaj ugodnosti. Vsak bo ob nakupu prejel navijaško majico in kupone klubskih partnerjev v vrednosti 170 evrov. Ob tem imamo v klubu pripravljenih še nekaj presenečenj, ki jih bodo razkrili tekom sezone, v kateri bodo tigri prvič v svoji zgodovini zaigrali tudi v najmočnejši jadranski ligi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice